Floraria Neky

Advertising

Cum cumpar? 

 

Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind date de identificare valide. Procesul de inregistrare este automat in timpul procesului de comanda.

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi " virtual" in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi langa fiecare produs sau pe pagina cu detaliile despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, in partea dreapta sus a paginii, unde va este prezentat pe scurt cosul, puteti apasa butonul Cos pentru a vedea cosul de cumparaturi, sau butonul Plateste, pentru a trece direct la o operatiunea de plata. 

De pe pagina cu detaliile despre continutul cosului, puteti fie sa apasati butonul Continua sa cumperi , pentru a va intoarce la magazin, fie sa apasati butonul Urmatorul pentru a trece la operatiunea de plata. De asemenea, puteti modifica produsele aflate in cos si cantitatea acestora.

Daca v-ati decis sa trimiteti comanda si ati apasat Urmatorul sau Plateste, in ecranul Utilizator aveti de ales daca doriti sa creati un cont nou sau sa folositi un cont deja existent. Daca aveti deja un cont, introduceti datele de identificare si apasati butonul Autentificare. Daca nu aveti cont la noi, introduceti adresa dumneavoastra de e-mail si apasati butonul Creare cont. Introduceti datele dumneavoastra si apasati butonul Inregistrare.

In ecranul Adresa, verificati adresa dumneavoastra si alegeti adresa la care doriti sa fie facuta livrarea.  

Atentie !  daca doriti ca livrarea sa fie facuta la o alta adresa decat adresa pentru care se emite factura, apasati butonul Adauga o noua adresa, introduceti datele adresei noi si apasati Salveaza. Apoi debifati casuta "Foloseste aceeasi adresa pentru facturare", si alegeti adresa pentru livrare si adresa pentru facturare din lista dumneavoastra de adrese. De asemenea, din partea stanga a paginii in sectiunea Contul meu - > Adresa mea, puteti modifica si administra adresele salvate de dumneavoastra.

In ecranul Transport cititi termenii serviciului si bifati casuta "Sunt de acord cu termenii serviciului si aderez neconditionat", daca sunteti de acord cu acestia.

Alegeti metoda de livrare si eventualele optiuni suplimentare, apoi apasati butonul Urmator >>

In ecranul Plata puteti alege intre plata prin transfer bancar sau plata prin PayPal.

 

 

 

Plata prin transfer bancar

Daca doriti sa faceti plata prin transfer bancar, selectati "Plata prin transfer bancar" si apasati butonul Confirm comanda. Veti primi detalii despre contul bancar pentru care trebuie sa efectuati plata. Plata prin transfer bancar se face prin ordin de plata. Odata efectuata plata, transferul bancar se va finaliza in 1-3 zile. Daca doriti ca livrarea sa aiba loc inainte de finalizarea transferului bancar, va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata pe adresa de e-mail contact@trimiteflori.net

 

Plata prin Pay Pal

Daca doriti sa faceti plata prin PayPal, selectati "Plata prin PayPal" si veti fi directionat automat catre pagina serviciului PayPal, unde va veti autentifica cu datele dumneavoastra personale. Odata ajuns in contul dumneavoastra de PayPal, efectuati plata catre contact@trimiteflori.net.

 

 

Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0746 036700 !


AcasăAcasă

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Top vânzări

  • Lumanari pentru cununie model C
  • Aranjament floral mixt portocaliu
Lumanari pentru cununie model C
Lumanari pentru cununie model C, lungime 65 cm...
Aranjament floral mixt portocaliu
aranjament floral mixt portocaliu din...
Aranjament de 8 Martie
  Aranjament floral de primavara...
BUCHETUL MARTISORULUI
Buchetul martisorului din trandafiri rosii si...
Buchet trandafiri si spice rosii
Buchet din trandafiri rosii, crizanteme albe...

Toate produsele top vânzări

Coş  

(gol)