Floraria Neky

Advertising

     Ţinta noastră este să livrăm cele mai proaspete şi mai frumoase flori şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca livrarea comandată de dumneavoastră să se transforme într-un moment cu adevărat special pentru destinatar. Vă invităm să citiţi informaţiile cuprinse în aceasta secţiune pentru a vă familiariza cu politicile noastre legate de confidenţialitate, substituire, livrare şi plată. în cazul în care aveţi nevoie de informaţii aprofundate vă rugăm să ne contactaţi în orice moment.

     Politica de confidenţialitate.

     Informaţiile pe care le adăugaţi comenzii dumneavoastră sunt confidenţiale şi nu vor fi comunicate către terţi. Acestea includ numele, adresa, numărul de telefon, adresa e-mail şi informaţiile despre destinatar. Numele destinatarului, adresa şi mesajul de transmis către acesta sunt comunicate doar societăţii de curierat şi designerului ce va procesa comanda. Nici o copie a comenzilor nu va fi salvată pe serverul nostru. Toate informaţiile introduse on-line au ca scop unic procesarea comenzii dumneavoastră. Nu folosim informaţiile introduse pentru a solicita viitoare colaborări din partea dumneavoastră. Ocazional vă vom trimite un e-mail cu noutăţi despre noi doar cu permisiunea dumneavoastră. Dupa efectuarea plăţii veţi fi contactat doar pentru confirmarea livrării comenzii dumneavoastră sau pentru explicaţii suplimentare în ceea ce priveşte adresa destinatarului.

TrimiteFlori.net nu promoveaza SPAM-ul, nu va comercializa, face schimb, sau oferi adresele e-mail obtinute prin intermediul acestui site. In cazul optarii pentru plata on line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PayPal (cel mai sigur si popular procesator online din lume) iar TrimiteFlori.net nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Politica de substituire.

Aranjamentele florale şi buchetele prezentate pe site-ul nostru sunt create pe parcursul unui anumit sezon. Ocazional, o anumită culoare sau tip de floare poate să nu fie disponibilă pentru livrare. In acest caz , cu acordul dvs. se va face o substituire cu o altă culoare sau cu o floare similară, echivalentă ca preţ şi valoare estetica.

Politica de returnare

Conform legislatiei romane in vigoare, clientii trimiteflori.net au dreptul de a returna produsele achizitionate , prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta fara invocarea nici unui motiv. Clientii trimiteflori.net au posibilitatea de a returna numai produsele care nu sunt perisabile deci nu se pot returna florile si ciocolata. Costul transportului de retur va fi platit de client in momentul expedierii coletului in caz contrar va fi refuzat la primire. in colet se vor afla toate documentele primite la livrare precum si o adresa scrisa  si semnata de persoana care a facut comanda si plata in care solicita returnarea sumei platite specificand contul si banca unde se vor returna banii. Coletul trebuie returnat in maxim 15 zile din momentul primirii comenzii. Suma platita va fi rambursata integral in 30 zile de la primirea coletului de retur si a scrisorii de denuntarea a contractului.

Detaliile produselor de pe site-ul TrimiteFlori.net si preturile acestora pot fi schimbate fara o instiintare prealabila.

 

Garanţia noastră.

Echipa TrimiteFlori.net lucrează pentru crearea şi întreţinerea unei relaţii de lungă durată cu clienţii noştri şi de aceea suntem bucuroşi să vă oferim satisfacţia calităţii, ca şi garanţie pentru produsele şi serviciile efectuate în interesul dumneavoastră. Scopul nostru este satisfacerea deplină a clienţilor noştri. Apreciem faptul că dumneavoastră aţi ales să lucraţi cu noi în acest domeniu şi vom munci din greu să devenim unica dumneavoastră soluţie în ceea ce priveşte livrarea florilor in Cluj-Napoca.

 

Modalităţi de plată.

Aveţi la dispoziţie următoarele modalităţi de plată: plata on-line, transfer bancar (bank wire)sau cash la sediul nostru. Daca optati pentru plata directa de pe site cu cardul (Visa, Mastercard) alegeti varianta "Pay with Paypal" si completati formularul cerut.

Trimiterea florilor cu ajutorul TrimiteFlori.net este 100% sigura.

Prin plasarea comenzii, declaraţi ca sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile descrise în această secţiune.


AcasăAcasă

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Top vânzări

  • Lumanari pentru cununie model C
  • Aranjament floral mixt portocaliu
Lumanari pentru cununie model C
Lumanari pentru cununie model C, lungime 65 cm...
Aranjament floral mixt portocaliu
aranjament floral mixt portocaliu din...
Aranjament de 8 Martie
  Aranjament floral de primavara...
BUCHETUL MARTISORULUI
Buchetul martisorului din trandafiri rosii si...
Buchet trandafiri si spice rosii
Buchet din trandafiri rosii, crizanteme albe...

Toate produsele top vânzări

Coş  

(gol)